torek, 17. maj 2016

Skrivnost pokorščine

     Skoraj bo že eno leto od moje zadnje objave na blogu. Oprostite, če ste kdaj pokukali sem noter in ničesar novega našli. Morda bom odslej bolj priden ...

     Tale izrek puščavnika očeta Sizoesa me nagovarja v zadnjih dneh, zato ga želim podeliti z vami:

     Oče Sizoes je nekoč vprašal očeta Atreja: "Od kod imaš takšno pokorščino?" 
     Ta mu je odgovoril: "Saj ni moja, ampak od mojega starca Ora." Vzel ga je na stran in rekel: "Pridi in poglej njegovo pokorščino!" Skuhal je ribo in jo namenoma pokvaril ter jo postavil pred starca. Ta je jedel, ne da bi kaj rekel. In rekel mu je: "Ali je dobra, starec?" Odgovoril je: "Zelo je dobra!" Zatem mu je prinesel zelo dober košček in rekel: "Pokvaril sem jo, starec!" In odgovoril je: "Da, malo si jo pokvaril!"
     "Si videl, da je pokorščina starčeva," je na koncu dejal oče Atre.

     Skrivnost pokorščine. Čudno, neumno, noro? Ali pa vredno razmisleka? Za pet let ...


                                           Sodobni menihi po ribi še malo vina ...

 

61 komentarjev:

  1. K temu razmisleku je vredno dodati, kar je zapisala Mati Yvonne Reungoat (HMP, v svoji okrožnici št. 941 leta 2013): bogato in uporabno misel za vse 'stanove': »Ljubezen z veseljem izbere, da je odvisna«…

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori

    1. INTERNET SCAM ALERT‼️

      The internet today is full of SCAM ADS, mostly in comments of various sites and blogs. A large number of individuals have been victims of scam and lost a lot of money to SCAMMERS. Most of the common scam you can see
      ❌BANK LOAN SCAM. ❌BINARY OPTIONS SCAM.
      ❌LOTTERY SCAM. ❌HACKING SCAM. and lost more......

      ✳️The big Question is “Can someone Recover their money lost to Internet Scam⁉️
      I will say yes, and will tell you how.

      The only way to Recovery your is to hire a Hacker who will help you take back your money from this Scammers and today is your lucky day, you just met the guys perfect for the job.

      WHO ARE WE❔
      We are PYTHONAX, A group of skilled Hackers and have dedicated our time to help individuals get back thier money from INTERNET SCAMMERS. There is a research was carried one to calculate the amount of money lost through Scam, and it was confirmed that more than USD $3billion annually.

      HOW DO WE OPERATE❔
      We first of all study the scammer brought to us by hacking the person device(phone or computer) to get information of How, Where, this person keeps money he/she as defrauded people of ( so many of this scammers don’t actually save the money in banks, they mostly stack the money in a Bitcoin wallet, that way it is safe and untraceable to authorities) and we work on a strategy to get back the money and give it back to whom they have defrauded.

      Contacting us is simple, just give us a message through the email below.
      Email-: PYTHONAX@OUTLOOK.COM

      If you a victim of internet scam or you know someone who is, make contact to us immediately. You are 💯 % safe to contact us, our email is very secure.



      We also provide Legit Hacking Services such as-:
      🔸Phone Hacking/Cloning
      🔸Email Hacking & Password Recovery
      🔸Social Media Hacking & Passowrd Recovery
      🔸Deleted Files Recovery 🔸Mobil Tracking
      🔸Virus detection & Elimination. e.t.c

      Email-: PYTHONAXHACKS@GMAIL.COM




      Pythonax.
      2020 © All Right Reserved.








      Izbriši
  2. Ali potrebujete posojilo ali pomoč pri financiranju? nudimo posojila za 3% na leto.
    pišite nam preko e-pošte creditunionloans@outlook.com, za posojilo, smo na voljo tudi na Whatsapp preko; +15617051922.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pozdravljeni vsi. Sem tukaj, da pričam, kako sem dobil posojilo od gospoda Elije, potem ko sem večkrat zaprosil od različnih posojilodajalcev, ki so obljubili, da mi bodo pomagali, vendar mi tega niso nikoli dali. Dokler me ni prijatelj predstavil gospod Elija, mi je obljubil, da mi bo pomagal, in res je storil, kot je obljubil, brez kakršnega koli odlašanja. Nikoli nisem pomislil, da še vedno obstajajo zanesljivi posojilodajalci, dokler nisem spoznal gospoda Elije, ki mi je resnično pomagal posojilo v višini $60.000 USD in spremenilo moje prepričanje. Ne vem, če na kakršen koli način potrebujete resnično in nujno posojilo. Prosim, obrnite se na gospoda Elija po njegovem e-poštnem naslovu: (loancreditinstitutions@gmail.com) hvala. VSE VSE NAJBOLJŠE PRIJATELJE

    OdgovoriIzbriši
  4. Pozdravljeni vsi. Sem tukaj, da pričam, kako sem dobil posojilo od gospoda Elije, potem ko sem večkrat zaprosil od različnih posojilodajalcev, ki so obljubili, da mi bodo pomagali, vendar mi tega niso nikoli dali. Dokler me ni prijatelj predstavil gospod Elija, mi je obljubil, da mi bo pomagal, in res je storil, kot je obljubil, brez kakršnega koli odlašanja. Nikoli nisem pomislil, da še vedno obstajajo zanesljivi posojilodajalci, dokler nisem spoznal gospoda Elije, ki mi je resnično pomagal posojilo v višini $60.000 USD in spremenilo moje prepričanje. Ne vem, če na kakršen koli način potrebujete resnično in nujno posojilo. Prosim, obrnite se na gospoda Elija po njegovem e-poštnem naslovu: (loancreditinstitutions@gmail.com) hvala. VSE VSE NAJBOLJŠE PRIJATELJE

    OdgovoriIzbriši
  5. Pozdravljeni vsi, jaz sem Chloe Raymond iz palmovega pristanišča Florida 34682. ZDA se tako vrvam vračam na ta odličen forum, da pričam o pomoči, ki sem jo dobil od gospoda Elija. Obupno sem potreboval posojilo v drugih, da ne bi bil dolg in finančne vezi, ki mi jo je postavil moj bivši mož. Bilo je zelo slabo, da moram poiskati pomoč pri prijateljih, družini in celo banki, a na eni bi mi lahko pomagali, ker je bila moja kreditna ocena res slaba. Tako sem brskal po računalniku in videl nekaj pričevanj ljudi, ki jim je gospod Elija pomagal pri posojilu, nato pa sem se odločil, da se obrnem nanj na njegov e-poštni naslov_ loancreditinstitutions@gmail.com, nato sem od njih prejel e-poštno sporočilo in naredil vse, kar sem zahteval od jaz. Na moje največje presenečenje so na moj račun nakazali posojilo v višini 60.000 USD, ki sem ga zahteval, in zdaj sem tako vesel, da sem poravnal svoj dolg, prav tako sem začel s poslovanjem preostalega zneska, da bom skrbel zase in za svojo družino. Če potrebujete posojilo, se obrnite na najboljšega posojilodajalca vseh časov, gospoda Elijaha, na njegov e-naslov: (loancreditinstitutions@gmail.com) ali (Loancreditinstitutions@protonmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ali potrebujete poslovno posojilo, osebno posojilo, avtomatsko posojilo, kmetijsko posojilo ali financiranje projektov? Za vas imamo dobre novice. To podjetje je certificirano in ustanovljeno za podporo javnosti, podjetjem in tudi posameznikom. To je za podporo finančnemu stanju po vsem svetu, zaprosite za posojilo danes, zagotavljamo vam najboljšo ponudbo, sreča je naša prioriteta. Ponujamo posojila različnim delom sveta. Azija, Avstralija / Oceanija, Evropa, Severna Amerika, Južna Amerika in Afrika, Antarktika. po 2-odstotni obrestni meri, nas kontaktirajte zdaj preko našega e-poštnega naslova

    (kimberlyfinancegroup@gmail.com)

      WhatsApp številka: +12174870925

    OdgovoriIzbriši
  7. Ali potrebujete poslovno posojilo, osebno posojilo, avtomatsko posojilo, kmetijsko posojilo ali financiranje projektov? Za vas imamo dobre novice. To podjetje je certificirano in ustanovljeno za podporo javnosti, podjetjem in tudi posameznikom. To je za podporo finančnemu stanju po vsem svetu, zaprosite za posojilo danes, zagotavljamo vam najboljšo ponudbo, sreča je naša prioriteta. Ponujamo posojila različnim delom sveta. Azija, Avstralija / Oceanija, Evropa, Severna Amerika, Južna Amerika in Afrika, Antarktika. po 2-odstotni obrestni meri, nas kontaktirajte zdaj preko našega e-poštnega naslova

    (kimberlyfinancegroup@gmail.com)

      WhatsApp številka: +12174870925

    OdgovoriIzbriši
  8. Zdravo,

    Ali potrebujete ugodno posojilo za svoje zadovoljstvo? Ponujamo cenovno ugodno posojilo v višini 3% za lokalne in mednarodne posojilojemalce. Smo certificirani, zaupanja vredni, zanesljivi, učinkoviti, hitri in dinamični ter sodelujemo. damo dolgoročno posojilo največ od 2 do 50 let.

    Ali potrebujete neposredno, enostavno in cenovno ugodno posojilo za plačilo dolga, ustanovitev podjetja ali iz katerega koli drugega razloga? V tem primeru se obrnite na nas z zahtevo posojila.

    Ta ponudba je namenjena resnim ljudem.

    Če vas zanima, se obrnite na nas preko: E-pošta: easyloanfirm2020@gmail.com


    Smo certificirani,
    zanesljiv, zanesljiv, učinkovit, hiter in dinamičen.

    Lep pozdrav,
    Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com



    3% enostavna in ugodna ponudba za posojilo

    OdgovoriIzbriši
  9. Zdravo,

    Ali potrebujete ugodno posojilo za svoje zadovoljstvo? Ponujamo cenovno ugodno posojilo v višini 3% za lokalne in mednarodne posojilojemalce. Smo certificirani, zaupanja vredni, zanesljivi, učinkoviti, hitri in dinamični ter sodelujemo. damo dolgoročno posojilo največ od 2 do 50 let.

    Ali potrebujete neposredno, enostavno in cenovno ugodno posojilo za plačilo dolga, ustanovitev podjetja ali iz katerega koli drugega razloga? V tem primeru se obrnite na nas z zahtevo posojila.

    Ta ponudba je namenjena resnim ljudem.

    Če vas zanima, se obrnite na nas preko: E-pošta: easyloanfirm2020@gmail.com


    Smo certificirani,
    zanesljiv, zanesljiv, učinkovit, hiter in dinamičen.

    Lep pozdrav,
    Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com



    3% enostavna in ugodna ponudba za posojilo

    OdgovoriIzbriši
  10. Terima kasih Tuhan ketika saya berpikir bahwa semuanya sudah selesai dengan saya. Bunda Rika Rika Anderson datang untuk menyelamatkan saya. Saya Hasna Fadlika dari Jl Kebon Cau No. 125 Jarkata Indonesia. Saya sangat berhutang budi kepada orang-orang yang saya pinjam uang dari geng terhadap saya dan kemudian membuat saya ditangkap karena hutang saya.

    Saya ditahan selama berbulan-bulan sehingga saya diberi waktu untuk membayar hutang saya ketika saya dipulangkan dan dibebaskan untuk pergi dan mencari uang untuk melunasi semua hutang yang saya ambil.

    Saya diberitahu bahwa ada beberapa kreditor online yang sah jadi saya harus mencari karena melalui blog saya saya berulang kali tertipu tetapi ketika saya menemukan Mrs. Rika Anderson, CEO RIKA ANDERSON LOAN COMPANY, Tuhan mengarahkan saya untuk mencari melalui blog karena pertemuan saya dengan ibu benar-benar sebuah mukjizat karena Tuhan telah melihat bahwa saya memiliki banyak penderitaan sehingga dia mengarahkan saya kepada ibu saya.

    Saya mengajukan pinjaman dan setelah beberapa jam pinjaman saya diproses oleh Dewan tanpa jaminan dan dalam waktu empat jam, saya dikreditkan dengan jumlah persis yang saya minta Rp. 50.000.000. Semua ini tanpa agunan tambahan sama seperti saya berbicara kepada Anda sekarang bahwa saya telah mampu menghapus semua hutang saya dan sekarang saya memiliki supermarket sendiri.

    Saya tidak perlu bantuan dari orang lain sebelum memberi makan atau membuat keputusan keuangan apa pun. Saya tidak punya urusan dengan polisi lagi. Saya sekarang seorang wanita yang mandiri dan bahagia dengan keluarga saya. Anda ingin mengalami kemandirian finansial seperti saya, silakan hubungi ibu Rika. melalui WhatsApp +19147057484 atau melalui email perusahaan: (rikaandersonloancompany@gmail.com) Anda tidak dapat memperdebatkan kenyataan bahwa di dunia yang bermasalah ini, Anda memerlukan seseorang untuk membantu Anda menangani gejolak keuangan dalam hidup Anda dengan satu atau lain cara.

    Saya memberi Anda mandat untuk mencoba dan menghubungi Ms. Rika Anderson di alamat di atas sehingga Anda dapat mengatasi krisis keuangan dalam hidup Anda. Anda dapat menghubungi saya melalui email berikut: (hasnafadlika17@gmail.com) selalu bersikap positif dengan Ms. Rika Anderson, dia akan melihat Anda melalui semua tantangan keuangan Anda dan kemudian memberi Anda tampilan keuangan baru.

    silakan hubungi ibu Rika. melalui Panggilan: +1 (518) 360-2491
    Whatsapp: +15183602491 atau melalui email perusahaan: (rikaandersonloancompany@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  11. DOBRODOŠLI V VELIKI BROTERIJI.
    Želite biti član Iluminatov kot bratovščina, ki vas bo bogatila in slavila v svetu in bo imela moč nadzorovati ljudi, ki so na vrhu sveta. Ste poslovnež ali ženska, umetnik, politik, glasbenik, študent, želite biti bogati, slavni, močni v življenju, danes se pridružite kultu bratov Illuminati in pridobite takojšnjo in bogato vsoto. 2 milijona dolarjev na teden in brezplačen dom. kjer koli se odločite živeti na tem svetu in tudi prejemati 20.000.000 USD mesečno plače% 2026
    PREDNOSTI, KI JIH DOSTAJO NOVI ČLANI, KI SE pridružijo ILUMINATI.
    1. Denarna nagrada v višini 800.000 USD
    2. Nov eleganten Dream CAR, vreden 500.000 USD
    3. Sanjarska hiša, kupljena v državi po vaši izbiri
    4. Enomesečni dopust (v celoti plačan) do turistične destinacije vaših sanj.
    5. Eno leto paketa zveze golfa
    6. Zdravljenje na vseh letališčih na svetu 7. Skupna sprememba življenjskega sloga 8. Dostop do Bohemian Grove
    9. Mesečno plačilo 99.000.000 USD na vaš bančni račun vsak mesec kot član
    10. Mesec je zaznamoval sestanek z najboljšimi 5 svetovnimi voditelji in petimi najboljšimi zvezdniki na svetu.
    Če vas zanima, da se nam pridružite v simbolu satanske roke velikega brata iluminatov, nas kontaktirajte zdaj po elektronski pošti collonburr3@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  12. Iščete nujno posojilo? Vam je banka ali katero koli finančno podjetje zavrnilo kredit? Potrebujete finančno pomoč? Ali potrebujete posojilo za plačilo računov ali nakup hiše ali konsolidacijo dolga in postanete brez dolgov? Bi radi vodili svoje podjetje in potrebujete finančno pomoč? Za hitro, zanesljivo posojilo z nizko 2-odstotno obrestno mero nas kontaktirajte. Pripravljeni smo pomagati pri poslovnih ali osebnih posojilih s cenovno ugodnim odplačilnim načrtom z dobrim kreditom. ponujamo posojila po dostopnih cenah. če je tako, se za več informacij obrnite na kreditno institucijo James Kong: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Ponudba posojila

    OdgovoriIzbriši
  13. Smo pooblaščeni finančni svetovalci, ki posameznikom zagotavljajo zanesljiva posojila, pa tudi financiramo poslovne, domače, osebne in projekte. Ste naveličani iskati posojila ali ste v finančnih težavah. Imate nizko boniteto in težko dobivate posojila od bank in drugih finančnih institucij? potem ne skrbite več, saj smo rešitev za vašo finančno nesrečo. Ponujamo vse vrste posojil, od 2000 do 650 000 000 EUR z nizko obrestno mero 2% in trajanjem posojila od 1 do 35 let, da posojilo varno in nezavarovano odplačamo. Se ponoči izgubljate v spanju in vas skrbi, da bi dobili posojilo za zakonito posojo? Če je tako, ne skrbite, ker smo tu, da pomagamo manj finančno privilegiranim, da dobimo posojilo, ki ga potrebujejo, da se postavijo na noge, ne glede na vašo boniteto, se lahko poslovite od vseh svojih finančnih kriz in težav. Pišite nam: (dakany.endre@gmail.com)

    Nujna ponudba za posojilo.

    OdgovoriIzbriši
  14. Potrebujete posojilo? Posameznikom, podjetjem in vlagateljem zagotavljamo resna posojila. Ponujamo avtomobilska posojila, avtomobilska posojila, božična posojila, individualna posojila, hipoteke, posojila od 2000 do 100.000.000 evrov z 2% obrestnimi merami, zelo ugodne obrestne mere. Pišite nam na: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Ponudba posojila

    OdgovoriIzbriši
  15. Spoštovani iskalci posojil.

    Imate kakršne koli finančne težave? Ali želite začeti svoje podjetje? To posojilno podjetje so ustanovile organizacije za človekove pravice po vsem svetu z edinim namenom, da pomaga revnim in ljudem s finančnimi težavami v življenju. Če želite zaprositi za posojilo, se nam obrnite s spodnjimi podrobnostmi na elektronski naslov: elenanino0007@gmail.com

    Ime:
    Zahtevani znesek posojila:
    Trajanje posojila:
    Telefonska številka:

    Hvala ti in Bog blagoslovi
    ZAUPANJE
    Elena

    OdgovoriIzbriši
  16. Iščete poslovno posojilo? osebno posojilo, stanovanjsko posojilo, avtomobilsko posojilo, študentsko posojilo, konsolidacijsko posojilo, nezavarovano posojilo, posojilo tveganega kapitala z obrestno mero 2%, zainteresirani vlagatelji naj nas kontaktirajo po e-pošti: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Nujna ponudba posojila.

    OdgovoriIzbriši
  17. Ali potrebujete nujno posojilo za poravnavo svojih dolgov ali za izboljšanje poslovanja potrebujete posojilo za lastniški kapital? So vas banke in druge finančne agencije zavrnile? Potrebujete konsolidacijo posojila ali hipoteko? Ne iščite več, ker smo tu, da bi vse vaše finančne težave postale preteklost. Pišite nam po e-pošti:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    To je hipotekarna družba Ocean Finance. Tistim, ki jih zanima zmerna obrestna mera 2%, ponujamo posojila. Razpon je od 5.000,00 EUR do največ 100.000.000,00 EUR.

    OdgovoriIzbriši
  18. Po imenu sem Theresa Oliver. vendar živim v ZDA, pred nekaj meseci sem bil finančno obremenjen in zaradi obupa me je prestrašilo več spletnih posojilodajalcev. in zaradi mojega poklica, ker sem mati samohranilka, z dvema otrokoma in cel svet se mi je zdelo, kot da visi na meni, in se pritožujem in se pogovarjam s prijateljico v družabnih medijih, ki živi v (POLJSKA), ki me je napotil k zelo zanesljivemu posojilodajalcu, imenovanemu (gospa Antonia Rowan), iz (CREDIT-SUISSE) posojilnih storitev, je bila rešiteljica BOG, ki je rešila mojo družino s posojilom v višini 85.000,00 USD s 3-odstotno obrestno mero, brez stresa, pokličite credit-suisse147@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  19. Zdravo,
    Jaz sem JOLANA, trenutno živim v Kopru, sem družinski človek z dvema otrokoma in sem bil v tej pandemiji virusa Corone v finančnem dolgu in sem moral refinancirati in poplačati svoje dolgove. Poskušal sem iskati posojila pri različnih posojilnih podjetjih, zasebnih in podjetniških, vendar nikoli uspešno, in večina bank mi je kredit zavrnila. A kot bi ga imel Bog, sem predstavil božjo žensko zasebnega posojilodajalca, ki mi je dal posojilo v višini 50.000 eurov, danes pa sem lastnik podjetja in moja družina trenutno dobro deluje, če se morate obrniti na katero koli družbo z sklicevanje na zavarovanje posojila brez zavarovanja, brez preverjanja kredita, brez podpisnika z samo 2-odstotno obrestno mero in boljšimi načrti odplačevanja in urnikom, prosimo, da se obrnete na gospo Bianco Alessandro biancaloanfinance@hotmail.com, ona ne ve, da to počnem, vendar sem tako srečna zdaj in odločila sem se, da bom ljudem vedela več o njej in prav tako si želim, da bi jo Bog še bolj blagoslovil. Z njo se lahko obrnete preko njenega e-poštnega naslova: biancaloanfinance@hotmail.com ali prek njenega Whatsapp klepeta: +35677926593

    Hvala.

    JOLANA

    OdgovoriIzbriši

  20. Dober dan,

    Potrebujete nezavarovano posojilo?
    Ali vam je banka zavrnila posojilo?
    Ali potrebujete posojilo za rešitev finančne težave?
    Če je tako, imate srečo, ker moje podjetje odobri posojila v omejenem roku, ne glede na vaše finančno stanje ali kreditno zgodovino. Če vas zanima, se lahko obrnete na nas po e-pošti preko hopkinsonloan@outlook.com.

    Hvala.

    OdgovoriIzbriši
  21. saudara-saudara
    Saya di sini untuk bersaksi tentang kebaikan Allah dalam hidup saya dan bagaimana saya diselamatkan dari tekanan finansial karena bisnis saya sedang menurun dan keluarga saya dalam keadaan asulit sehingga kami bahkan tidak dapat membayar uang sekolah untuk anak-anak, karena kepahitan mengambil alih hatiku
    Suami saya juga menggagalkan karena kami menjalankan bisnis keluarga di (Surabaya, Jawa Timur) dimana kami jadi bingung suami saya mencoba untuk mendapatkana pinjaman dari bank dia menolak pinjaman jadi dia online mencari pinjaman karenaa dia ditipu oleh sone imposters online yang menjanjikan kepadanya pinjaman dan mengatakan harus membayar biaya untuk mendapatkan pinjaman sehingga husbank saya meminjam uang dari teman-temannya untuk membayar biaya maka mereka meminta biaya lagi dengan beberapa alasan dia harus pergi dan meminjam dari saudaranya di (Bekasi) untuk memastikan dia mendapatkan pinjaman setidaknya untuk membi/aayai kebutuhan keluarga dan setelah dia membuat biaya, dia diminta untuk membayar lagi dengan alasan tertentu, hal ini membuat keluarga kelaparan meningkat sehingga kami harus mengumpulkan makanan dari tetangga dekat kami. dan selama berbulan-bulan kami menderita dan bisnis ditutup untuk sementara waktu
    Jadi satu sore yang setia sekitar pukul 14:00 tetangga dekat ini menelepon saya dan mengatakan bahwa dia akan mendapatkan pinjaman dari perusahaan pinjaman secara online sehingga jika dia mendapatkan pinjaman, dia akan mengenalkan saya ke perusahaan tersebut sehingga kami pergi ke ATM bersama-sama dan Memeriksa pinjaman itu tidak ada sehingga kami menunggu sekitar 30 menit kemudian kami mendapat peringatan di teleponnya dari banknya bahwa dia telah menerima monney di akunnya sehingga kami memeriksa saldo rekeningnya dan lihatlah 300 juta kepadanya sebagai pinjaman
    Segera saya berteriak di depan umum sambil menangis dan pada saat itu yang bisa saya pikirkan adalah jika saya dengan jumlah seperti itu, masalah saya berakhir, jadi kami pulang ke rumah saya tidak memberi tahu suami saya, dari 1 juta dia memberi saya saya membeli beberapa bahan makanan di rumah dan berlangganan dan tetangga saya dan saya meminta pinjaman kepada perusahaan karena dia memberi saya pedoman sehingga kami mengikuti prosesnya karena prosesnya sama sehingga setelah semua prosesnya, rekan-rekan saya diberi pinjaman oleh saya

     .(`’•.¸(` ‘•. ¸* ¸.•’´)¸.•’´)..«´ ONE BILLION RISING FUND¨`»(onebillionrisingfund@gmail.com)  
    ..(¸. •’´(¸.•’´ * `’•.¸)`’•.¸ )..BBM: D8E814FC

    Anda juga bisa mendaftar sekarang dan menyelesaikan masalah keuangan Anda
    Saya berbagi cerita ini karena saya tahu bahwa begitu banyak orang di luar sana memerlukan bantuan keuangan dan perusahaan akan membantu Anda
    Gmail saya adalah

    Ratu Efendi Lisa
    efendiqueenlisa@gmail.com   
    Hubungi Says::+62 857 1997 9422
    Whatsapp::+62 857 1997 9422

    OdgovoriIzbriši
  22. ZDRAVO; Potrebujete posojilo?
    Nudimo vse vrste posojilnih storitev: osebno posojilo, poslovno posojilo, hipotekarno posojilo, avto posojilo, konsolidacijsko posojilo, posojilo za plačilo računov in še veliko več.

    Ali potrebujete posojilo za financiranje vašega projekta?
    Lahko vas podpremo s posojilom za izvajanje vaših projektov, kot so: gradnja hiš, pisarn, kmetij, pa tudi financiranje vaših potovalnih projektov, vašega podjetja ali projekta, za katerega potrebujete zunanje financiranje.

    Potrebujete investicijski sklad?
    Lahko vlagamo v vaše velike projekte. To je rezervirano za podjetja, ki iščejo vlagatelje za financiranje njihovih raziskovalnih projektov, nepremičninskih projektov, prevzemov in drugih poslovnih potreb.

    IZBERITE NAJBOLJŠE MOŽNOSTI KREDITA ZDAJ
    Za več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte preko tega e-poštnega naslova: novaglobalfinances@gmail.com

    Kaj ponujamo;
    Nudimo vse vrste posojilnih storitev. Nudimo zavarovana in nezavarovana posojila, prav tako pa lahko zaprosite tudi za dolgoročne in kratkoročne posojila po zelo ugodni obrestni meri. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih izdelkov.

    Lahko si pomagamo!
    NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES je podružnica ene najmočnejših finančnih skupin v Evropi in po vsem svetu z velikim kapitalom. Sledimo strategiji prisotnosti, kjer najdemo rast, povezujemo kupce z možnostmi, ki jih ustvarja, pomagamo rasti podjetjem, gospodarskemu razvoju in posameznikom, da uresničijo svoje ambicije. Trgovali smo že več let in v današnjem času dajali nešteto posojil .

    Pošljite zahtevo za posojilo zdaj !!!
    Ime: Camilla Karlsen (uradnica za posojilo)
    Kontaktna pošta: novaglobalfinances@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  23. Ocean Credit menyediakan pinjaman Pribadi / Pinjaman bisnis / keuangan perdagangan / impor & ekspor / pinjaman proyek untuk perusahaan dan individu. Kami menyediakan layanan keuangan untuk pertumbuhan bisnis Anda dan untuk kebutuhan pribadi Anda.

    Tanpa jargon, tidak ada biaya tersembunyi
    Proses persetujuan sederhana dan cepat
    Bisnis cepat & pinjaman pribadi didanai hanya dalam 2-3 hari kerja
    Suku Bunga 2% rendah & terjangkau
    Perusahaan dapat menguntungkan atau memiliki laba bersih negatif
    Sebelum kebangkrutan diterima
    Diperlukan pemeriksaan kredit nol
    Individu dengan kredit buruk dapat berlaku
    Jadwal pembayaran yang fleksibel
    CIS & KYC diperlukan untuk semua pemohon pinjaman terlepas dari lokasi / negara
    Durasi Pinjaman dari maksimal 1 tahun - 20 tahun
    Masa tenggang 12 - 24 bulan untuk pinjaman usaha besar / modal kerja
    Pendanaan / Pendanaan Pinjaman tidak terbatas pada lokasi geografis atau negara apa pun

    Kami membangun pembiayaan yang tepat untuk setiap klien, dengan prosedur sederhana, bebas stres, dokumen sederhana, persetujuan cepat, dan jadwal pembayaran yang fleksibel. Untuk keterangan lebih lanjut, silakan hubungi kami melalui email. Dengan penuh keyakinan, kami akan bekerja sama untuk keuntungan semua pihak yang terlibat, Berharap untuk memberikan layanan keuangan terbaik kami kepada semua klien yang terhormat secara global.


    OCEAN CREDIT
    Email: oceancreditfinancial@gmail.com
    Whatsapp: +1-315-284-1764
    Instagram: @oceancreditfinancial
    Twitter: @oceancreditfnc

    OdgovoriIzbriši
  24. Zdravo vsi ,
    Jaz sem Rebeka iz Ljubljane in želim samo izraziti globoko zahvalo Cooprative Rosselli za njihovo iskrenost, odprtost, preglednost, resnicoljubnost, ljubezen in podporo med in po tem, ko so od njih dobili posojila. Precej sem bil v rokah teh prevarantov in čas mi ne bo dovolil, da bi povedal vse, kar sem v zadnjih nekaj mesecih šel po spletu pri gostu ali dobil posojila, da bi se tukaj domoval v slovenščini, ampak Bog mi je odgovoril molitve s podporo in ljubezni gospe Rosselle Riccardo, ki me je sprejela in razumela z menoj kljub mojemu prvotnemu dvomu in nezaupljivosti ter s svojim dobrim srcem in ljubeznijo, zdaj sem lastnica doma prek svojih 2-odstotnih posojilnih skladov in sem se zaobljubila širite to novico in tudi svetu sporočite, da je še vedno pristnih in nekaj dobrih spletnih posojilnic, ki lahko pomagajo in oživijo suho kost, kot sem bila prej. Ne poslušajte in preberite tega pričevanja, ker je to resnična izkušnja, ki spreminja življenje, in vsakdo, ki potrebuje to vrsto obračanja, ne sme oklevati ali dvomiti v to, ker sem dokazal in prisegam na nebesa, da je ta zgodba resnična in tudi zgodba moje izkušnje z njimi. Oglejte si jih po e-pošti, če potrebujete finančna sredstva! email: rossellacooperative@hotmail.com, ali pa jo lahko pokličete prek njenega e-poštnega naslova: rossellacooperative@hotmail.com za hiter klic klepeta ali whatsapp / +35677926593

    Hvala
    Rebeka

    OdgovoriIzbriši
  25. Zdravo vsi ,
    Jaz sem Rebeka iz Ljubljane in želim samo izraziti globoko zahvalo Cooprative Rosselli za njihovo iskrenost, odprtost, preglednost, resnicoljubnost, ljubezen in podporo med in po tem, ko so od njih dobili posojila. Precej sem bil v rokah teh prevarantov in čas mi ne bo dovolil, da bi povedal vse, kar sem v zadnjih nekaj mesecih šel po spletu pri gostu ali dobil posojila, da bi se tukaj domoval v slovenščini, ampak Bog mi je odgovoril molitve s podporo in ljubezni gospe Rosselle Riccardo, ki me je sprejela in razumela z menoj kljub mojemu prvotnemu dvomu in nezaupljivosti ter s svojim dobrim srcem in ljubeznijo, zdaj sem lastnica doma prek svojih 2-odstotnih posojilnih skladov in sem se zaobljubila širite to novico in tudi svetu sporočite, da je še vedno pristnih in nekaj dobrih spletnih posojilnic, ki lahko pomagajo in oživijo suho kost, kot sem bila prej. Ne poslušajte in preberite tega pričevanja, ker je to resnična izkušnja, ki spreminja življenje, in vsakdo, ki potrebuje to vrsto obračanja, ne sme oklevati ali dvomiti v to, ker sem dokazal in prisegam na nebesa, da je ta zgodba resnična in tudi zgodba moje izkušnje z njimi. Oglejte si jih po e-pošti, če potrebujete finančna sredstva! email: rossellacooperative@hotmail.com, ali pa jo lahko pokličete prek njenega e-poštnega naslova: rossellacooperative@hotmail.com za hiter klic klepeta ali whatsapp / +35677926593

    Hvala
    Rebeka

    OdgovoriIzbriši
  26. Zdravo !

    Potrebujete zakonito in hitro posojilo?
    Prijavite se zdaj in zaslužite svoj denar nujno!
    * Položaj med 5000 do 50 milijonov
    * Za odplačilo izberite med 1 in 30 leti.
    * Prilagodljivi pogoji posojila.
    Pišite nam po e-pošti: (thompson.loanservice@gmail.com)
    Vse to in še več nas kontaktirajte.
    Polno ime: ..........
    Telefonska številka:.......
    Mesečni prihodek: .............
    Država ...............................
    Namen posojila ...........
    Potreben znesek .................
    Stanje posojila ............
    Trajanje: ...........................
    Pišite nam po e-pošti: (thompson.loanservice@gmail.com)
    Upravljanje.
    Zdaj se obrnite na kreditno podjetje Speedy !!!

    OdgovoriIzbriši
  27. IFSCapital@post.com ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Is Offering Its Global Fund Program, Where Loans Are Offered To Interested Clients Globally To Fund Profitable Business And Projects. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via Email: IFSCapital@post.com ( IFSCapitalloan@gmail.com )

    IFSCapital@post.com ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Are The Solution To Your Financial Problem IFSCapital@post.com ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Has Set Itself The Mission Of Promoting Short, Medium And Long-Term Loan Financing With Us To ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Borrow Flexibly! Our Program Are Financial Institutions To Fund Private Capital, Private Equity, Project Funding, Real Estate, Business & Entertainment Funding, Venture Capital, Hedge Funds, And Others. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via Email: IFSCapital@post.com ( IFSCapitalloan@gmail.com )

    If You Are Seeking A Loan For The Development Of Expansion Of Your Business, Innovative Products, Processes Or Even Technical Services; IFSCapital@post.com ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Has Professional Finance Programs That Will Provide You With The Chance To Gain A Competitive Edge Over The Competition And Pave The Way For The Positive Growth Of Your Company. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via Email: IFSCapital@post.com ( IFSCapitalloan@gmail.com )

    OdgovoriIzbriši
  28. Pozdravljeni, moje ime je Claudia Klein, posojilodajalec sem in tudi finančni svetovalec.

    Ali nujno potrebujete finančno okrepitev? Potrebujete posojilo za različne namene? če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na moje podjetje prek || spotlightglobalservices@gmail.com || ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | in imate posojilo na svojem računu v 24 urah, ker zagotavljamo odlične posojilne storitve po vsem svetu.

    Ponujamo vse vrste posojilnih storitev (osebno posojilo, poslovno posojilo in še veliko več), ponujamo tako dolgoročne kot kratkoročne posojila, poleg tega pa si lahko izposodite do 15 milijonov evrov. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih izdelkov.

    Vemo, da je bilo pridobivanje zakonitega posojila vedno velik problem Posamezniki, ki imajo finančne težave in jih potrebujejo rešitev, veliko ljudi zaradi visokih obresti tako težko pridobi posojilo za lastniški kapital od svojih lokalnih bank ali drugih finančnih institucij. stopnja, nezadostno zavarovanje, razmerje med dolgom in dohodkom, nizek kreditni rezultat ali kateri koli drug razlog.

    Ni več čakalnih dob ali stresnih obiskov bank. Naša storitev je na voljo 24/7 - dobite lahko posojilo in dokončate svoje transakcije, kadar koli in kjerkoli jih potrebujete.

    Nudimo 24 urne storitve posojila svetovnega razreda. Za vprašanja / vprašanja? - Pošljite e-pošto na | spotlightglobalservices@gmail.com | ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | & Prejeti odgovor v trenutku.

    Tvoja družina, prijatelji in sodelavci ne potrebujejo vedeti, da imate malo denarja, preprosto nam pišite in prejeli boste posojilo.

    Vaša finančna svoboda je v vaših rokah!

    OdgovoriIzbriši
  29. Iščete poslovno posojilo, osebna posojila, hipoteke, avtomobilska posojila, študentska posojila, posojila za konsolidacijo dolgov, nezavarovana posojila, tvegani kapital, po nizki obrestni meri in dostopni obrestni meri 2%. Odgovorite nam po e-pošti: (dakany.endre@gmail.com) Lep pozdrav.

    Nujna ponudba posojila.

    OdgovoriIzbriši
  30. nudimo posojilo od 1000 € do 100,000,000 € vsakemu organu, ki potrebuje posojilo, zato nas vljudno kontaktirajte danes za nujno posojilo. Ali imate zakonite in hitre storitve posojila?
    Trenutno ponujamo 3-odstotna posojila vseh vrst, poslovna, osebna, avtomobilska, kmetijska ali projektna? Ponujamo posojila podjetjem in posameznikom po vsem svetu, konsolidacijo dolgov, čeprav imate slabe kreditne ocene in finančne institucije? stik z nami WhatsApp +27653716382 stik z nami, prosimo, takoj se odzovete na to e-pošto: billjohnson.loanfirm011@gmail.com
    Spletno mesto: https://billjohnsonloanfir.wixsite.com/billjohnsonloanfirm

    OdgovoriIzbriši
  31. nudimo posojilo od 1000 € do 100,000,000 € vsakemu organu, ki potrebuje posojilo, zato nas vljudno kontaktirajte danes za nujno posojilo. Ali imate zakonite in hitre storitve posojila?
    Trenutno ponujamo 3-odstotna posojila vseh vrst, poslovna, osebna, avtomobilska, kmetijska ali projektna? Ponujamo posojila podjetjem in posameznikom po vsem svetu, konsolidacijo dolgov, čeprav imate slabe kreditne ocene in finančne institucije? stik z nami WhatsApp +27653716382 stik z nami, prosimo, takoj se odzovete na to e-pošto: billjohnson.loanfirm011@gmail.com
    Spletno mesto: https://billjohnsonloanfir.wixsite.com/billjohnsonloanfirm

    OdgovoriIzbriši
  32. zdravo

    Ali potrebujete posojilo, osebno posojilo ali poslovno posojilo? Smo zakoniti in akreditirani posojilodajalci z zelo nizko obrestno mero.

    Čas vračila traja od 1 do 25 let.
    Minimalni znesek posojila od 1.000 do 100.000.000,00 USD
    obrestna mera 2% na leto

    Za nadaljne informacije in obdelavo nas kontaktirajte preko
    E-naslov: easyloanfirm2020@gmail.com

    Lep pozdrav
    Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  33. zdravo

    Ali potrebujete posojilo, osebno posojilo ali poslovno posojilo? Smo zakoniti in akreditirani posojilodajalci z zelo nizko obrestno mero.

    Čas vračila traja od 1 do 25 let.
    Minimalni znesek posojila od 1.000 do 100.000.000,00 USD
    obrestna mera 2% na leto

    Za nadaljne informacije in obdelavo nas kontaktirajte preko
    E-naslov: easyloanfirm2020@gmail.com

    Lep pozdrav
    Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  34. Ali potrebujete nujno posojilo za poravnavo dolgov ali za izboljšanje poslovanja potrebujete lastniško posojilo? Ali so vas banke in druge finančne agencije zavrnile? Ali potrebujete konsolidacijo posojila ali hipoteko? Ne iščite več, saj smo tu, da bi vse vaše finančne težave postale preteklost. Pišite nam po e-pošti:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Tu gre za hipoteke Ocean Finance. Zainteresiranim ponujamo posojila z razumno obrestno mero 2%. Razpon se giblje od 5.000,00 EUR do največ 100.000.000,00 Euro.

    OdgovoriIzbriši
  35. Dober dan,

    Poiščite takojšnje posojilo z nizko obrestno mero 2,5% pri svetovalcu za posojila Nortion, to je enostavno, hitro in zavarovano

    Kontaktni podatki

    e-naslov: nortionloanconsultant@gmail.com

    telefon: +17815611941 (SAMO BESEDILO)

    instagram: posojilo podjetja Nortion

    twitter: @LoanNortion

    linkedin: Svetovalka za posojila podjetja Nortion

    Obrnite se na nas za posojilo po vaših najboljših močeh

    OdgovoriIzbriši
  36. Dober dan,

    Poiščite takojšnje posojilo z nizko obrestno mero 2,5% pri svetovalcu za posojila Nortion, to je enostavno, hitro in zavarovano

    Kontaktni podatki

    e-naslov: nortionloanconsultant@gmail.com

    telefon: +17815611941 (SAMO BESEDILO)

    instagram: posojilo podjetja Nortion

    twitter: @LoanNortion

    linkedin: Svetovalka za posojila podjetja Nortion

    Obrnite se na nas za posojilo po vaših najboljših močeh

    OdgovoriIzbriši

  37. Potrebujete 3% posojilo za fiksno obrestno mero? Če je tako, nas kontaktirajte po e-pošti: (inforamzanloan@gmail.com) za nadaljnje postopke.

    Nujna posojilna ponudba

    OdgovoriIzbriši

  38. Potrebujete 3% posojilo za fiksno obrestno mero? Če je tako, nas kontaktirajte po e-pošti: (inforamzanloan@gmail.com) za nadaljnje postopke.

    Nujna posojilna ponudba

    OdgovoriIzbriši
  39. Zdravo vsi ,
    Jaz sem Rebeka iz Ljubljane in želim samo izraziti globoko zahvalo Cooprative Rosselli za njihovo iskrenost, odprtost, preglednost, resnicoljubnost, ljubezen in podporo med in po tem, ko so od njih dobili posojila. Precej sem bil v rokah teh prevarantov in čas mi ne bo dovolil, da bi povedal vse, kar sem v zadnjih nekaj mesecih šel po spletu pri gostu ali dobil posojila, da bi se tukaj domoval v slovenščini, ampak Bog mi je odgovoril molitve s podporo in ljubezni gospe Rosselle Riccardo, ki me je sprejela in razumela z menoj kljub mojemu prvotnemu dvomu in nezaupljivosti ter s svojim dobrim srcem in ljubeznijo, zdaj sem lastnica doma prek svojih 2-odstotnih posojilnih skladov in sem se zaobljubila širite to novico in tudi svetu sporočite, da je še vedno pristnih in nekaj dobrih spletnih posojilnic, ki lahko pomagajo in oživijo suho kost, kot sem bila prej. Ne poslušajte in preberite tega pričevanja, ker je to resnična izkušnja, ki spreminja življenje, in vsakdo, ki potrebuje to vrsto obračanja, ne sme oklevati ali dvomiti v to, ker sem dokazal in prisegam na nebesa, da je ta zgodba resnična in tudi zgodba moje izkušnje z njimi. Oglejte si jih po e-pošti, če potrebujete finančna sredstva! email: rossellacooperative@hotmail.com, ali pa jo lahko pokličete prek njenega e-poštnega naslova: rossellacooperative@hotmail.com za hiter klic klepeta ali whatsapp / +35677926593

    Hvala
    Rebeka

    OdgovoriIzbriši
  40. Assalamualaikum

    Moje ime je Kartika Fitri (kartikafitri74@gmail.com) iz Bogorja (Indonezija), med pavidemijo Covid19 je bilo podjetje mojega moža zadolženo, ker ni mogel slediti, zato sem po spletu iskal, kako lahko dobim osebno posojilo, ker nimam zavarovanja, kontaktiral sem več posojil podjetij vendar se izkaže, da gre za prevare in prevare, potem ko jim pošljete denar, jih ne boste več slišali

    Tako sem videl objavo Mahammada Ismalija (Mahammadismali234@gmail.com) o posojilu pri družbi Dangote Loan Company po e-pošti: Dangotegrouploandepartment@gmail.com z 2% obrestnimi merami, zato sem stopil v stik z njimi po njihovem postopku in dobil 500.000.000,00 IDR posojila ( 500 milijonov) je bil odobren in prenesen na nas

    Zahvaljujem se podjetju Dangote Loan Company in tudi Mahammadu Ismaliju. Zahvaljujem se za vedno, moj nasvet vsem, ki to berejo, ne izgubljajte več časa za iskanje posojil, kjer se obrnite na Dangote Loan Company in s svojim življenjem prisegam, da so resnični legitimno

    OdgovoriIzbriši
  41. Dober dan

    Da, to je priložnost, da dobite posojilo

    Smo finančna institucija, ki se v glavnem ukvarja s financiranjem javnosti s posojili ali predplačili ali kako drugače za katero koli dejavnost, ki ni lastna (ne vključuje zakupa opreme in nakupa). Posojila dajemo tudi ljudem, ki imajo težave pri pridobivanju bančnega posojila. potrošniško finančno podjetje. finančna družba - finančna institucija (pogosto povezana z holdingom ali proizvajalcem) Nudimo financiranje projektov in komercialno posojilo. Posojilo in projekte financiramo tudi s storitvami skupnega vlaganja (JVC), pri čemer se kot posojilo, ki ni regresno, financirajo kot posojilo za kmetijo, avto, posojilo, posojilo za najem. itd. odgovorite na e-naslov info_ramsayloaninvestment@yahoo.com

    Naša obrestna mera je od 2,50% do 3% letno, odvisno od obdobja od 1 do 35 let trajanja milosti. od 5000 do 200 000 000 USD

    S spoštovanjem
    Ramsay Roberto
    (Direktor podjetja za razvoj poslovnega razvoja)
    nas kontaktirajte preko WhatsApp številka 1 321-5220-819 in
    e-pošta info_ramsayloaninvestment@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  42. Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

    business? contact us now with your details to get a good

    Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

    Do you need Personal Finance?

    Business Cash Finance?

    Unsecured Finance

    Fast and Simple Finance?

    Quick Application Process?

    Finance. Services Rendered include,

    *Debt Consolidation Finance

    *Business Finance Services

    *Personal Finance services Help

    Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
    Call or add us on what's App +91-7428831341

    OdgovoriIzbriši
  43. Pozdravljeni, dame in gospodje
    Ali res potrebujete posojilo? Ali gospodarstvo vpliva na vas?
    Želite izboljšati svoje podjetje?
    Ali potrebujete posojilo za začetek projekta?
    Ste kmet in potrebujete posojilo za financiranje kmetije?
    Ali potrebujete finančno podporo za gradnjo hiše ali nakup nepremičnine?
    Ali potrebujete posojilo za drug namen?

    Mi vam lahko pomagamo, ponujamo posojila za podjetja in posameznike.

    Vsem, ki potrebujejo finančno pomoč, ponujamo različne možnosti posojila. Glede na dogajanje po vsem svetu smo se odločili, da vam zagotovimo posojilo po 2-odstotni obrestni meri na leto, lahko pa se odločite tudi, koliko želite najeti.

    Če želite izvedeti več o naši edinstveni ponudbi posojil, pošljite e-pošto na || lendingtreeloan460@gmail.com ||

    Za posojilo lahko zaprosite kjer koli in kadar koli na svojem priročnem mestu s telefonom ali prenosnikom.

    OdgovoriIzbriši
  44. Pozdravljeni, dame in gospodje
    Ali res potrebujete posojilo? Ali gospodarstvo vpliva na vas?
    Želite izboljšati svoje podjetje?
    Ali potrebujete posojilo za začetek projekta?
    Ste kmet in potrebujete posojilo za financiranje kmetije?
    Ali potrebujete finančno podporo za gradnjo hiše ali nakup nepremičnine?
    Ali potrebujete posojilo za drug namen?

    Mi vam lahko pomagamo, ponujamo posojila za podjetja in posameznike.

    Vsem, ki potrebujejo finančno pomoč, ponujamo različne možnosti posojila. Glede na dogajanje po vsem svetu smo se odločili, da vam zagotovimo posojilo po 2-odstotni obrestni meri na leto, lahko pa se odločite tudi, koliko želite najeti.

    Če želite izvedeti več o naši edinstveni ponudbi posojil, pošljite e-pošto na || lendingtreeloan460@gmail.com ||

    Za posojilo lahko zaprosite kjer koli in kadar koli na svojem priročnem mestu s telefonom ali prenosnikom.

    OdgovoriIzbriši
  45. Pozdravljeni, dame in gospodje
    Ali res potrebujete posojilo? Ali gospodarstvo vpliva na vas?
    Želite izboljšati svoje podjetje?
    Ali potrebujete posojilo za začetek projekta?
    Ste kmet in potrebujete posojilo za financiranje kmetije?
    Ali potrebujete finančno podporo za gradnjo hiše ali nakup nepremičnine?
    Ali potrebujete posojilo za drug namen?

    Mi vam lahko pomagamo, ponujamo posojila za podjetja in posameznike.

    Vsem, ki potrebujejo finančno pomoč, ponujamo različne možnosti posojila. Glede na dogajanje po vsem svetu smo se odločili, da vam zagotovimo posojilo po 2-odstotni obrestni meri na leto, lahko pa se odločite tudi, koliko želite najeti.

    Če želite izvedeti več o naši edinstveni ponudbi posojil, pošljite e-pošto na || lendingtreeloan460@gmail.com ||

    Za posojilo lahko zaprosite kjer koli in kadar koli na svojem priročnem mestu s telefonom ali prenosnikom.

    OdgovoriIzbriši
  46. Pozdravljeni, dame in gospodje
    Ali res potrebujete posojilo? Ali gospodarstvo vpliva na vas?
    Želite izboljšati svoje podjetje?
    Ali potrebujete posojilo za začetek projekta?
    Ste kmet in potrebujete posojilo za financiranje kmetije?
    Ali potrebujete finančno podporo za gradnjo hiše ali nakup nepremičnine?
    Ali potrebujete posojilo za drug namen?

    Mi vam lahko pomagamo, ponujamo posojila za podjetja in posameznike.

    Vsem, ki potrebujejo finančno pomoč, ponujamo različne možnosti posojila. Glede na dogajanje po vsem svetu smo se odločili, da vam zagotovimo posojilo po 2-odstotni obrestni meri na leto, lahko pa se odločite tudi, koliko želite najeti.

    Če želite izvedeti več o naši edinstveni ponudbi posojil, pošljite e-pošto na || lendingtreeloan460@gmail.com ||

    Za posojilo lahko zaprosite kjer koli in kadar koli na svojem priročnem mestu s telefonom ali prenosnikom.

    OdgovoriIzbriši
  47. Pour remédier aux préjudices financiers subis sur internet, l'Organisme International de Répression Contre la Cybercriminalité et la Brigade d'enquêtes sur les fraudes aux technologies de l’information créés par les pouvoirs publics et en collaboration par Interpol mondial sont à la disposition de toute personne victime de toutes formes d'escroquerie sur internet. Contactez-nous directement à l'adresse suivante:

    interpol.victimearnaque@gmail.com / interpol.victimearnaque@gmail.com

    Votre plainte sera immédiatement prise en compte par nos experts et une procédure sera mise en œuvre de l'arrestation jusqu'au remboursement de la somme arnaquée y compris le dédommagement dans certains cas.

    OdgovoriIzbriši
  48. Pour remédier aux préjudices financiers subis sur internet, l'Organisme International de Répression Contre la Cybercriminalité et la Brigade d'enquêtes sur les fraudes aux technologies de l’information créés par les pouvoirs publics et en collaboration par Interpol mondial sont à la disposition de toute personne victime de toutes formes d'escroquerie sur internet. Contactez-nous directement à l'adresse suivante:

    interpol.victimearnaque@gmail.com / interpol.victimearnaque@gmail.com

    Votre plainte sera immédiatement prise en compte par nos experts et une procédure sera mise en œuvre de l'arrestation jusqu'au remboursement de la somme arnaquée y compris le dédommagement dans certains cas.

    OdgovoriIzbriši
  49. Halo pemirsa di seluruh dunia, Ada kabar baik untuk Anda semua hari ini dapatkan kartu ATM Kosong Anda yang berfungsi di semua mesin ATM di seluruh dunia. Kami memiliki program khusus kartu ATM yang dapat digunakan untuk meretas mesin ATM, kartu ATM dapat digunakan untuk menarik di ATM atau geser, di toko dan POS. Kami memberikan kartu ini kepada semua klien yang tertarik di seluruh dunia, Kami memberikan Kartu ATM Kosong. Apakah Anda ingin menjalani kehidupan yang baik yang dianggap ilegal, cara termudah untuk menjadi jutawan. itu juga memiliki teknik yang membuat CCTV tidak mungkin mendeteksi Anda dan Anda hanya dapat menarik sejumlah $ 5.000 Dolar dalam sehari di Mesin ATM juga tersedia saat pengiriman tunai. Kami memberikan hingga $ 10.000,00 hingga $ 1.000.000,00 Dolar Dengan layanan peretasan jaringan kami. Kami dapat Memulihkan semua uang Anda yang hilang ke Bitcoin dan mata uang Crypto lainnya, penipuan hipotek / realestate, dan ICO palsu dalam waktu 48 jam atau kurang. (Thomas Freddie Hackers) bekerja sama sebagai tim untuk melacak & memulihkan dana kembali dari PENCIPTA internet yang paling sulit. CATATAN!! Kami telah menerima laporan memilukan yang tak terhitung jumlahnya dari penipu terkenal dan kami berhasil memulihkannya kembali melalui kontak thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Hubungi kami di ((Pemulihan Biner. Kelas Universitas. Menyeka Catatan Kriminal, Peretasan FB & IG, Telegram, Muatan & Peretasan Telepon)) membatasi kami dengan pekerjaan Anda & izinkan kami memberi Anda hasil positif dengan keterampilan peretasan kami. Kami bersertifikat dan privasi Anda 100% aman bersama kami. Jangan khawatir lagi tentang masalah keuangan Anda, Jika Anda membutuhkan layanan peretasan cyber lainnya, kami siap membantu Anda kapan saja, kapan saja, jadi hubungi kami melalui Alamat Email kami: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Salam
    THOMAS FREDDIE HACKER TANPA BATAS
    Kirim email ke thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Motto: Kami menawarkan layanan tercepat dan terpercaya

    OdgovoriIzbriši
  50. Adakah anda memerlukan pinjaman yang sah, jujur, bereputasi baik dan mendesak? Pencarian anda untuk pinjaman yang sah berakhir di sini hari ini kerana kami di sini untuk memenuhi keperluan kewangan anda. Sekiranya atas sebab apa pun anda ditolak pinjaman dari bank atau institusi kewangan, jangan bimbang lagi masalah kewangan anda kerana kami adalah penyelesaian untuk masalah kewangan anda. Kami telah membuat pinjaman perniagaan berbilion (mata wang campuran) kepada lebih daripada 32,000 pemilik perniagaan. Kami menggunakan teknologi risiko yang ditetapkan sendiri untuk memberi anda pinjaman korporat yang tepat supaya anda dapat mengembangkan perniagaan anda. Kami menawarkan semua jenis pinjaman dengan kadar faedah rendah dan juga jangka waktu untuk melunaskan pinjaman. Adakah anda mempunyai kredit buruk? Adakah anda memerlukan wang untuk membayar bil anda? atau adakah anda merasakan keperluan untuk memulakan perniagaan baru? Adakah anda mempunyai projek yang belum selesai kerana pembiayaan yang rendah? Adakah anda memerlukan wang untuk melabur dalam bidang khas yang akan memberi manfaat kepada anda? ISLAMIC REFINANCING LOAN COMPANY
    tujuannya adalah untuk menyediakan e_mail perkhidmatan kewangan profesional yang sangat baik: [islamicrefinancing@gmail.com]
    WhatsApp: +15716666386

    OdgovoriIzbriši
  51. Nama:::::::::::::::::::::::::::[Queen Jamillah]
    Negara:::::::::::::::::::::::::::::[Indonesia]
    Jumlah:::::::::::::::::::[Rp.9,8 miliar]
    Alamat::::::::::::::::::::[Surabaya]
    W/A:::::::[+6287818697754]
    ☎::::::[+6287818697754]
    e_mail:::::::::::::::::[queenjamillah09@gmail.com]
    Teman-teman orang Indonesia Nama saya Jamiilah saya seorang muslim jika Anda membaca blog selama dua sampai tiga tahun sekarang Anda akan menemukan bahwa saya telah membuat beberapa kesaksian mengenai saya mendapatkan pinjaman dari Bunda Iskandar dan saya memang sangat senang karena memberi tahu semua orang bahwa ibu Iskandar memang pemberi pinjaman yang sangat tulus dan juga saya dapat membuktikan fakta bahwa begitu banyak pelanggan juga telah mendapatkan pinjaman yang benar dari ibu selama bertahun-tahun melalui saya dan saya sangat senang untuk itu [Kesaksian terbaru sekarang adalah bahwa suami saya harus menyusun rencana mendirikan perusahaan mencuri di (Surabaya))))))) sehingga dia juga dapat memiliki akses ke bisnis yang lebih dan lebih berorientasi pada keuntungan yang melibatkan capaital yang sangat besar sehingga saya harus menghubungi Ibu bahkan ketika saya belum menyelesaikan cicilan bulanan terakhir saya sehingga ibu setuju untuk meminjamkan saya dan suami saya karena rencana bisnisnya berorientasi pada keuntungan dan kami harus mengajukan pinjaman sebesar (((Rp. 9,8 miliar) sehingga dana untuk proyek tersebut akan menjadi e Cukup mengejutkan kami, pinjaman saya disetujui oleh manajemen dalam waktu beberapa jam dan setelah beberapa waktu transfer berhasil dilakukan dengan gangguan dari OJK atau lembaga pengatur keuangan lainnya]

    Ibu Iskandar tidak pernah menipu siapa pun atas uangnya,
    Ibu memang pemberi pinjaman yang sangat tulus
    Perusahaan Induk terdaftar di OJK jadi jangan takut
    Ibu Iskandar punya catatan bagus dalam meminjamkan
    Tarifnya sangat bersahabat dibandingkan dengan Bank
    Minimum (Rp.100juta)))))
    Maksimum (((((Rp.100 miliar)

    Detail Kontak Perusahaan:
    e_mail:::[[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]]]
    COMPANY::::::::::::[Iskandar Lestari Loan Company]]]

    OdgovoriIzbriši
  52. Ako vam je potrebna profesionalna pomoć za oporavak ukradene kriptovalute ili ako je poslana na pogrešnu adresu novčanika, daljinski hakirajte telefon supružnika, za pomoć kontaktirajte easybinarysolutions@gmail.com.

    OdgovoriIzbriši
  53. Nujna ponudba posojila.
    Pozdravljeni, rad bi se zahvalil Georgeu Williamsu, ki mi je posodil posojilo za zdravljenje mojega bolnega otroka. Tako sem vesel, da sem spoznal Georgea Williamsa, če potrebujete nujno posojilo za podjetja ali za osebno izposojo, (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  54. ofupinky@gmail.com
    Nujna ponudba posojila.
    Pozdravljeni, rad bi se zahvalil Georgeu Williamsu, ki mi je posodil posojilo za zdravljenje mojega bolnega otroka. Tako sem vesel, da sem spoznal Georgea Williamsa, če potrebujete nujno posojilo za podjetja ali za osebno izposojo, (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  55. Pozdravljeni, dajemo vse vrste posojil, kot so študentsko, dolžniško, poslovno, osebno in drugo. Iščete hitro in enostavno posojilo ali prevara v preteklosti? Če je tako, ste na pravem mestu, kjer lahko brez nadaljnjega odlašanja uspešno zaprosite za posojilo. Opomba: Za več informacij nas prosilci za posojilo kontaktirajte po elektronski pošti: (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  56. Ali iščete sredstva za odplačilo kreditov in dolgov ali poslovnega posojila?
    {georgewilliamsloanfirm333@gmail.com}. Potem je odgovor posojilno podjetje GEORGE WILLIAMS. Ponujamo vse vrste posojil, izplačujemo posojilo z izjemno obrestno mero. Zainteresirani vlagatelji se morajo obrniti na nas po e -pošti: ((georgewilliamsloanfirm333@gmail.com))

    OdgovoriIzbriši


  57. Ali potrebujete nujno posojilo ali naložbeno posojilo ali vse vrste posojil? Thomas Financial Enterprises je uspešno finančno posredništvo, ki strankam po vsem svetu ponuja posebej oblikovane finančne pakete. vam lahko ponudimo celo vrsto posojilnih produktov za izboljšave vašega doma. Za nezavarovane objekte lahko zagotovijo minimalno posojilo v višini 3 000,00 EUR in največ 150 000,00 EUR. Te pogoje je mogoče najeti pod prilagodljivimi pogoji do 120 mesecev. Če zavarujejo posojilo na nepremičnini, lahko ponudijo posojila od 5 000 do 500 000 EUR, ki jih lahko vzamete za 30 let. Strogo pošljite svojo prijavo na naslov tinvestor53@gmail.com WhatsApp “: +16892107004

    OdgovoriIzbriši
  58. Zdravo vsi ,
    Jaz sem Rebeka iz Ljubljane in želim samo izraziti globoko zahvalo Cooprative Rosselli za njihovo iskrenost, odprtost, preglednost, resnicoljubnost, ljubezen in podporo med in po tem, ko so od njih dobili posojila. Precej sem bil v rokah teh prevarantov in čas mi ne bo dovolil, da bi povedal vse, kar sem v zadnjih nekaj mesecih šel po spletu pri gostu ali dobil posojila, da bi se tukaj domoval v slovenščini, ampak Bog mi je odgovoril molitve s podporo in ljubezni gospe Rosselle Riccardo, ki me je sprejela in razumela z menoj kljub mojemu prvotnemu dvomu in nezaupljivosti ter s svojim dobrim srcem in ljubeznijo, zdaj sem lastnica doma prek svojih 2-odstotnih posojilnih skladov in sem se zaobljubila širite to novico in tudi svetu sporočite, da je še vedno pristnih in nekaj dobrih spletnih posojilnic, ki lahko pomagajo in oživijo suho kost, kot sem bila prej. Ne poslušajte in preberite tega pričevanja, ker je to resnična izkušnja, ki spreminja življenje, in vsakdo, ki potrebuje to vrsto obračanja, ne sme oklevati ali dvomiti v to, ker sem dokazal in prisegam na nebesa, da je ta zgodba resnična in tudi zgodba moje izkušnje z njimi. Oglejte si jih po e-pošti, če potrebujete finančna sredstva! email: rossellacooperative@hotmail.com, ali pa jo lahko pokličete prek njenega e-poštnega naslova: rossellacooperative@hotmail.com za hiter klic klepeta ali whatsapp / +35677926593

    Hvala
    Rebeka

    OdgovoriIzbriši
  59. Pozdravljeni gospod/gospa
    Ponujamo posojila od: 10.000 do 9.500.000 € z obrestno mero 2%.
    Veste, da je izposojanje denarja prepovedano.
    Morate dobiti posojilo, upoštevajte področja, na katerih lahko.
    pomagaj ti:
    * Finančno
    * Posojilo podjetja
    * Hipoteke
    * Investicijska posojila
    * Avtomobilska posojila
    * Konsolidacija dolgov
    * Kreditna linija
    * Druga hipoteka
    * Ponovni odkup kredita
    * Osebna posojila
    * Študentsko posojilo
    Iščete projekt in potrebujete financiranje, potrebujete denar za plačilo računov, denar za vlaganje v podjetje.
    kontaktirajte nas preko e-pošte [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

    OdgovoriIzbriši
  60. Kontaktirajte nas za več informacij o ponudbi posojila in rešili bomo vašo finančno težavo. kontaktirajte nas preko e-pošte: sabinhelps@gmail.com
    Telefonska številka:+1 (689) 247 6462 (Klic/Kaj je aplikacija

    OdgovoriIzbriši