četrtek, 8. januar 2015

Upor ali sprejetje

"Razjeziti se in biti nezadovoljni je nerodovitno; resnično trpeti za neko stvar pa je rodovitno in to ravno zato, ker je v nezadovoljstvu in jezi neka aktivna pasivnost, medtem ko je v pravem trpljenju neka pasivna aktivnost. Aktivna pasivnost nezadovoljstva je v odporu, v uporu, s katerim nasprotujemo nečemu, kar je nespremenljivo in nepreklicno, tako pa ostanek naše moči ohromi. Pasivna aktivnost v primeru pravega trpljenja pa je v tem, da sprejmemo in prenašamo to, kar je nespremenljivega in tako se osvobodijo nove moči."

 Etty Hillesum

                                                                                                                      

1 komentar:

  1. Pozdravljeni in dobrodošli v Spotlight Global Financial Services, moje ime je Claudia Klein, sem posojilodajalec in tudi finančni svetovalec.

    Ali močno potrebujete finančno okrepitev? Ali potrebujete posojilo za različne namene? če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na moje podjetje prek | spotlightglobalservices@gmail.com | ali nam pošljite sporočilo na WhatsApp: +4915758108767 | in imate na svojem računu posojilo v 24 do 48 urah, ker po vsem svetu nudimo odlične storitve posojanja.

    Ponujamo vse vrste posojil (osebno posojilo, poslovno posojilo in še veliko več), ponujamo tako dolgoročna kot kratkoročna posojila, prav tako pa si lahko izposodite do 15 milijonov evrov. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih produktov.

    Vemo, da je bilo zakonito posojilo vedno velika težava. Za posameznike, ki imajo finančne težave in jih potrebujejo, jih je veliko ljudi zaradi velikih obresti tako težko dobiti pri lastniškem posojilu pri svojih lokalnih bankah ali drugih finančnih institucijah. obrestna mera, nezadostno zavarovanje, razmerje med dolgom in dohodkom, nizka kreditna ocena ali kateri koli drug razlog.

    Nič več čakalnih dob ali stresnih obiskov bank. Naša storitev je na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu - lahko dobite posojilo in zaključite transakcije, kadar koli in kjer koli ga potrebujete.

    Nudimo 24 ur posojila svetovnega razreda. Za vprašanja / vprašanja? - Pošljite e-pošto na spotlightglobalservices@gmail.com | ali nam pošljite sporočilo na WhatsApp: +4915758108767 | in v trenutku prejmite odgovor

    Na naši spletni strani nas lahko enostavno preverite preko: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

    Družini, prijateljem in kolegom ni treba vedeti, da imate malo denarja, preprosto nam pišite in prejeli boste posojilo.

    Vaša finančna svoboda je v vaših rokah!

    OdgovoriIzbriši